Favoriete Gym Shirtjes

Kleding is best belangrijk bij het sporten, je moet je er namelijk gemakkelijk in voelen. Als dat niet het geval is haal je al snel niet het volle uit je workout. Wat mij heel erg helpt zijn gave shirtjes. Mij zie je niet snel in een simpel zwart shirtje, er moet dan wel wat op staan. Ondertussen heb ik er best een aantal leuke bij elkaar kunnen rapen, dus hoog tijd om die even te laten zien.

We beginnen direct met mijn nieuwste aanwinst. De Bad Decisions Barbell Club, gekocht bij Rogue. Pizza, bier en sporten, te leuk om te laten liggen. Dit shirtje blijkt super dun te zijn en ietsje door te schijnen. Het dunne vind ik juist erg fijn, want vooral met Crossfit moet een shirt niet in de weg zitten of je extra warm maken. Goedkoop was hij zeker niet, maar ik ben enorm blij dat ik hem laatst gekocht heb. Deze draag ik zo vaak als ik kan.

Grimfrost is een website vol met allemaal spullen die te maken hebben met Noorse mythologie. Vandaar dus een shirt met Shieldmaiden er op. Ik draag hem niet alleen als gym shirtje, maar ik heb hem bijvoorbeeld nu ook aan, terwijl ik dit typ en dat was een normale werkdag. Het is wel meer een normaal shirtje dan een echt workout shirtje, maar dat boeit mij niet zo, een gaaf shirt is een gaaf shirt en ik draag hem graag.

Love you to the death star and back. Tjah, als je mij een beetje kent dan weet je dat Star Wars niet kan ontbreken. Deze voelt meer aan als een T shirt zonder mouwen, wat ik super handig vind. De achterkant is wat opengeknipt en zorgt voor extra luchtigheid. De tekst is ook leuk en ik merk vaak op dat mensen het staan te lezen in de gym. Sommige snappen dat het om Star Wars gaat en anderen niet. Ik vind het in ieder geval geweldig.

BB-8, ook voor deze blijven we in het Star Wars thema. Dit shirtje vond ik bij de merch van de laatste Star Wars film. Hij loopt van donkergeel naar lichtgeel en BB-8 staat afgebeeld. Deze zit bij mij wat los en is meer voor de luchtige zomermaanden of als ik niet al te fanatiek rond hoef te springen met een springtouw. Toch blijft hij gaaf.

R2D2, jup, wederom Star Wars. Ik kocht ze dan ook tegelijk. Deze loopt van donker naar lichtblauw en draag ik ook vaak overdag als ik niet sport (waar ik punten mee scoor bij mijn neefje, ook grote Star Wars fan). Luchtige shirtjes hebben kan geen kwaad. Deze zijn ook wat langer aan de achterkant en dat geeft ze net wat extra.

Sweat Today, Smile Tomorrow. Shirtje die ik kocht bij Decathlon. Hij is van een hele zachte stof met een soort gaas aan de achterkant voor extra luchtigheid. Hij valt helaas wel wat snel uit elkaar, wat ik jammergenoeg vaker heb gemerkt met spul van Decathlon, dus geen fan meer van de website. Het shirtje qua look daarentegen blijft leuk en de tekst is ook waar en geeft motivatie.

Reebok Weightlifting. Mijn nieuwste aanwinst, gekregen voor Valentijnsdag. Deze wilde ik al best wel een tijdje hebben, maar nooit echt de knoop doorgehakt, dus altijd leuk om hem dan als cadeautje te krijgen. Reebok is sowieso een merk die ik erg goed vind als het om sportkleding gaat en heb al wel meerdere sport-shirtjes gehad. Mijn voorliefde ligt nog altijd bij weightlifting, dus was dit wel een shirtje die bij mij hoort. Gekocht op de ‘krimp’, maar ik pas er al bijna in, so yay!

Waar het op neer komt is dat awesome gym gear mij soms net wat extra motivatie geeft en heel eerlijk, dat ben ik soms ook nodig. Als ik sport in kleding waar ik mij eigenlijk niet gemakkelijk in voel of niet in gezien wil worden, dan komt er ook niks uit. We halen allemaal onze motivatie uit andere dingen en ik vond het ook wel leuk om te laten zien. Ik kies in de ochtend ook altijd al het shirtje uit die ik die dag tijdens de training aan wil doen. Soms is er voor een bepaalde workout een ander (bijvoorbeeld luchtiger) shirtje nodig. Oef, ik houd er van en ik gok dat mijn collectie ook nog wel gaat uitbreiden. Dat weet ik eigenlijk wel zeker.

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *