Hi! Welkom! Mijn naam is Lucinda, 32 jaar en ik woon de heerlijke rustige Noordoostpolder (dat bovenste rondje van Flevoland). Samen met mijn partner en onze 4(!) katten wonen wij samen in een heerlijk klein huisje.

Naast deze blog over sporten, afvallen en eigenlijk alles wat met mijn fitness leven te maken heeft heb ik ook nog een blog waarin ik meer praat over alledaagse dingen.. noem het lifestyle… ik weet het niet. Dus als je het leuk vindt om meer over mij in het algemeen te lezen dan zie ik je graag terug op Buckle Up! Buttercup!

Naast mijn beide blogs heb ik een vrij normaal leven. Ik heb ook gewoon een fulltime vaste baan die ik helemaal te gek vind. Bloggen is iets wat ik er als hobby bij doe en waar ik altijd, toen ik in het verleden nog anders blogs had, veel plezier uit gehaald heb.

Een Fitness blog was iets wat ik een heleboel jaren geleden totaal niet voor had kunnen stellen, maar het is nu iets wat volledig bij mijn leven hoort. Het is een deel van ons leven, hier in de belachelijk rustige polder hahaha. Ik kom dus niet uit het drukke stadsleven, maar uit het hardwerkende platteland. Uit de kluiten, zoals sommige mensen het ook wel willen noemen. Wij hebben hier niet de 30 sportscholen op een kluitje, het is echt zoeken naar eentje die bij je past (en je portemonnee).

Naast sporten houd ik van heel veel andere dingen en daar zal op mijn social media ook veel over voorbij komen. Ik zou het ook leuk vinden als jij mij daar zou volgen, je weet wel… gezellig! Links naar mijn Twitter en Instagram staan hier rechts in de sidebar.

Maar, waar het op neer komt, leuk dat je wat meer over mij wilde lezen en ik hoop je terug te zien. Een reactie achterlaten vind ik altijd leuk.