Bloggen is iets wat ik al jaren gedaan heb in verschillende vormen. Het begon als 16 jarig meisje die nogal veel van zich af te zeiken had. Je kent het wel, zo’n gefrustreerde tiener die over alles een mening had en vond dat de wereld in te moeten slingeren. Daarna heb ik nog best wel een tijdje een redelijk succesvolle beautyblog gehad. Dat was na een tijdje helaas niet meer te combineren met mijn leven op dat moment. Puur eigen schuld, want leuk was het wel.

Op dit moment draait een groot gedeelte van mijn leven om mijn gezondheid. Simpelweg gezegd, ik ben te zwaar en wil daar wat aan veranderen. Over de afgelopen jaren ben ik al flink wat afgevallen (ik ben ooit zo’n 30kg zwaarder geweest dan nu, nu ik deze blog begin), maar alsnog ben ik te zwaar en wil daar graag via sporten een oplossing voor vinden. Ik wil weer blij zijn met mijn lichaam, owhja.. en ook trots zijn op mijn lichaam.

Fitness is iets waar ik veel plezier uit haal, maar ook zeker niet perfect in ben. Er is nog veel wat ik moet leren, ook over voeding en dat wil ik graag vast gaan leggen op deze blog. Misschien ook wel een beetje als mijn eigen stok achter de deur.

Op Buckle Up! Fitness neem ik je mij in mijn reis en strijd tegen de kilo’s. Maar niet alleen dat, wij gaan namelijk ook onze eigen home gym bouwen in ons nieuwe huis en daar wil ik ook graag meer over laten zien. Het is dus niet alleen maar afvallen en zeuren hahahaha. Ik heb geen hapklare antwoorden en geen ijzeren discipline dus deze blog is echt, geen gekkigheid en ik zal het niet mooier laten zien dan het is. Als ik er doorheen zit, dan zal ik dat ook zeker eerlijk zeggen. Met eerlijkheid kom je een stuk verder ben ik van mening.

Toch, als je het leuk vindt om meer over mij en mijn leven te lezen, dan heb ik ook nog een ‘lifestyle’ blog die meer over mijn andere interesses buiten het sporten gaat. Mocht je het leuk vinden om daar over te lezen, verwijs ik je heel graag naar Buckle Up! Buttercup!

Dank je wel voor je bezoek en ik hoop je vaker te zien. Laat vooral een berichtje achter, dat zou ik leuk vinden.